Ακυρώσεις – Επιστροφές

Home Ακυρώσεις – Επιστροφές

 

  1. Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας
    Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
    Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».
    Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 5758118 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@armoutakis.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.
  2. Πολιτική επιστροφής των προϊόντων
    Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, κατόπιν συνεννόησης και αναφέροντας εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@armoutakis.gr τους λόγους που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή. ΗΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ε.Ε διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ή αφορά σε μεταπώληση του προϊόντος αυτού.Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας, την αρχική συσκευασία όπως επίσης και με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στο info@armoutakis.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 210 5758118 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρείας μας.Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 – 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.