Τρόποι Πληρωμής

Home Τρόποι Πληρωμής

 

Χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Armoutakis.gr με κρυπτογράφηση 128 bit, τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα!

horizontal_banner_transparent_1

Paypal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Αν διαθέτετε Paypal, η επιχείρησή μας έχει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσει.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking!

Λογαριασμός κατάθεσης (ALPHA BANK): GR8101402440244002002003674

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@armoutakis.gr. Αλλιώς μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά στο : 210 5316006

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.