Αντηλιακές Μεμβράνες Foliatec & ASWF

Τοποθέτηση με 23ετή εμπειρία εγγυημένη εργασία και άριστα ποιοτικά υλικά, Γερμανικής και Αμερικάνικης προελεύσεως FOLIATEC-ASWF. Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στην εταιρία μας κερδίζετε καλύτερη απόδοση A/C, εσωτερική προστασία δικής σας και του οχήματος από της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και αντικλεπτική προστασία καθώς τα κρύσταλλα του οχηματός σας γίνονται σχεδόν αύθραστα!

Επίσης κερδίζετε την διακριτικότητα ώστε να μην σας βλέπουν από έξω ενώ εσείς δεν χάνετε σχεδόν καθόλου οπτική επαφή.Σε περίπτωση ατυχήματος έχουν την ιδιαιτερότητα να συγκρατούν τα θραύσματα από το τζάμι! προστατεύοντας σας από τραυματισμούς.

 

Φιμέ Μεμβράνη Ζελατίνας Μοτοσυκλέτας

Διαθέτουμε ειδική μεμβράνη αμερικάνικης προελεύσεως φιμέ, ανοιχτόχρωμη και σκουρόχρωμη μαύρης αποχρώσεως για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την ζελατίνα της μοτοσυκλέτα σας, σε πολύ χαμηλό κόστος. Σε περίπτωση όπου η ζελατίνα σας έχει υποστεί κάψιμο (κιτρίνισμα) από τον ήλιο τοποθετώντας της ειδική μεμβράνη ,έρχεται στην αρχική της κατάσταση σχεδόν σαν καινούργια. Επίσης προστατεύει την ζελατίνα αν δεν έχει υποστεί ζημιά δίνοντας της περισσότερη μακροζωία. 

Καθαρισμός Φανών & Μεμβράνη Προστασίας

Πλέον όλες οι κατασκευαστικές εταιρίες για παθητική ασφάλεια κατασκευάζουν τα φανάρια των οχημάτων από πλαστικό. Αυτό όμως έχει σαν συνέπεια από της υψηλές θερμοκρασίες από τον φωτισμό του οχήματος, όσο και από της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου,να θαμπώνουν και να χάνουμε σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και το 80% του φωτισμού μας, και το κοστολόγιο αντικατάστασης των φανών να είναι ασύμφορο.

Η εταιρεία μας διαθέτη ειδικά χημικά επισκευής φανών για να επανέλθουν τα φανάρια σας σχεδόν στην αρχική τους κατάσταση. Επίσης τοποθετούμε ειδική μεμβράνη προστασίας σε δυο απόχρωσης ,διάφανο και φιμέ κερδίζοντας πολύ περισσότερο χρόνο αφού η συγκεκριμένη μεμβράνη, λειτουργεί ως φίλτρο και έτσι αποφεύγουμε ξανά το κάψιμο των φανών.

Ζελατίνα έως 40cm ύψος

30€

Καθαρισμός - ξεθάμπωμα φανών

30€

Smart τοποθέτηση φιμέ

80€

4-5 door τοποθέτηση φιμέ

130€

Ζελατίνα απο 40cm ύψος και πάνω

απο 40€

Μεμβράνη προστασίας φανών

40€

3 door-Coupe τοποθέτηση φιμέ

100€

Πολυμορφικά τοποθέτηση φιμέ

150€

Στις τιμες δεν συμπεριλαμβάνετε Φ.Π.Α

© Copyright 2019 - 2020 Armoutakis Racing Design - Powered by MrPcDoctor.gr