Αντηλιακές Μεμβράνες Foliatec & ASWF

Τοποθέτηση με 23ετή εμπειρία εγγυημένη εργασία και άριστα ποιοτικά υλικά, Γερμανικής και Αμερικάνικης προελεύσεως FOLIATEC-ASWF. Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στην εταιρία μας κερδίζετε καλύτερη απόδοση A/C, εσωτερική προστασία δικής σας και του οχήματος από της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και αντικλεπτική προστασία καθώς τα κρύσταλλα του οχηματός σας γίνονται σχεδόν αύθραστα!

Επίσης κερδίζετε την διακριτικότητα ώστε να μην σας βλέπουν από έξω ενώ εσείς δεν χάνετε σχεδόν καθόλου οπτική επαφή.Σε περίπτωση ατυχήματος έχουν την ιδιαιτερότητα να συγκρατούν τα θραύσματα από το τζάμι! προστατεύοντας σας από τραυματισμούς.

 

Φιμέ Μεμβράνη Ζελατίνας Μοτοσυκλέτας

Διαθέτουμε ειδική μεμβράνη αμερικάνικης προελεύσεως φιμέ, ανοιχτόχρωμη και σκουρόχρωμη μαύρης αποχρώσεως για να βελτιώσετε και να ανανεώσετε την ζελατίνα της μοτοσυκλέτα σας, σε πολύ χαμηλό κόστος. Σε περίπτωση όπου η ζελατίνα σας έχει υποστεί κάψιμο (κιτρίνισμα) από τον ήλιο τοποθετώντας της ειδική μεμβράνη ,έρχεται στην αρχική της κατάσταση σχεδόν σαν καινούργια. Επίσης προστατεύει την ζελατίνα αν δεν έχει υποστεί ζημιά δίνοντας της περισσότερη μακροζωία. 

© Copyright 2019 - 2020 Armoutakis Racing Design - Powered by MrPcDoctor.gr