Παροχές Φανοποιΐας

Σε περίπτωση ατυχήματος που δεν είστε ο υπαίτιος, η εταιρεία μας σας εξασφαλίζει με την επίσκεψη σας σε ένα από τα καταστήματα μας την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς n σας δίχως καμία επιβάρυνση, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Διαθέτουμε 10 οχήματα εξυπηρέτησης πελατών. Με την παράδοση του οχήματος σας, σας παραδίδουμε όχημα εξυπηρέτησης μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής.

Διαθέτουμε 3 μοτοσυκλέτες εξυπηρέτησης πελατών μικρού κυβισμού. Με την παράδοση σας την παρέχουμε μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής.

Παραλαβή και παράδοση του οχήματος σας από τον χώρο σας με απόλυτη εύθηνη και σεβασμό.

Δωρεάν μεταφορά με δικό μας γερανό.

Δωρεάν καθαρισμός κατά την παράδοση.

Δωρεάν καθαρισμός φανών σε περίπτωση αν έχουν θαμπώσει.

Φανοποιΐα Μοτοσυκλετών

Έπειτα από 25 συνετά έτη αναλαμβάνουμε και βαφές μοτοσυκλετών.Με το ίδιο μεράκι που έχουμε στα αυτοκίνητα και την ίδια τέχνη. Οι βαφές γίνονται σε ειδικό θάλαμο(φούρνος βαφής) και τα υλικά οποία χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στην αγορά για να μην υπάρξει ποτέ ο κίνδυνος ξεφλουδίσματος ή ξεθωριάσματος και δίνοντας σας σε κάθε βαφή 5ετή εγγύηση. Έχετε να επιλέξετε από τα χρωματολόγια μας χιλιάδες αποχρώσεις και σε λογικές τιμές! Επιπλέον, όχημα αντικατάστασης, δωρεάν έλεγχος ζημιάς και πλύσιμο κατά την παράδοση είναι μερικές από τις παροχές μας!

Kάνουμε τη Διαφορά

Προφίλ μας είναι η τελειομανία της εργασίας μας και μεγαλύτερη πληρωμή για εμάς είναι το χαμόγελο των πελατών, κατά την παράδοση του οχήματος, έχοντας την σκέψη να τον ξαναδούμε και να μας πει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το φανοποιείο είναι πλήρως εξελιγμένο 850 τμ. Με τελευταίας γενιάς μηχανήματα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπεύθυνος ελέγχει σχολαστικά από την είσοδο του αυτοκινήτου μέχρι και την έξοδο, όλη τη διαδικασία της εργασίας.

Δεχόμαστε εξουσιοδοτήσεις εισπράξεως από ασφαλιστικές εταιρείες για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πελατών μας.

Τα υλικά – ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι από τις καλύτερες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά για να είμαστε σίγουροι και στον χρόνο.

Έχοντας  γνώση και εμπειρία από το 1988 διαβάζουμε την σκέψη του μυαλού σας και έτσι βγαίνει το αποτέλεσμα που φανταζόσασταν για την εξωτερική βελτίωση του οχήματός σας .

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η ανθρωπιά και η φιλία προς τον πελάτη και κατά δεύτερο λόγο ο επαγγελματισμός.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε όλα τα παραπάνω.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό αποκατάστασης ζημιών φανοποιίας και βαφής αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, αναβαθμίζοντας διαρκώς με περιβαλλοντολογικά  κριτήρια τα υλικά και μηχανήματα επισκευής .

Επιδαπέδια καλίμπρα αυτοκινήτων.

Καλίμπρα μοτοσυκλετών.

Αντιρυπαντικός θάλαμος βαφής αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών ενεργού  άνθρακα.

Τριβεία και σκούπες αντιρύπανσης

Πιστόλια βαφής οικολογικού χρώματος

Ανυψωτικά

Σετ επισκευής πλαστικών (συγκόλληση) διάφορα χειρός

Εμποτισμένοι με βαθιά οικολογική συνείδηση τα υλικά όπου χρησιμοποιούμε είναι  οικολογικά –νεροδιάλυτου τύπου και παράλληλα εγγυημένα σε βάθος χρόνου καθώς υπάρχουν συνεργασίες πολλών ετών και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και την αντοχή τους.

© Copyright 2019 - 2020 Armoutakis Racing Design - Powered by MrPcDoctor.gr